Приготування прісного тіста |
|
|
|
Написав Maxim
|
Вівторок, 03 листопада 2020, 13:00 |
Прочитай Вироби з прісного тіста дуже поширені. Прісне тісто можна приготувати дуже швидко, що є безсумнівною зручно. Сьогодні існує декілька способів приготування прісного тіста. Вони відрізняються не тільки компонентами, але і технологією виробництва. З такої основи можна робити пиріжки, коржики та ін. Також нерідко прісне тісто використовують для приготування піци і пирогів з різними начинками. Для того, щоб замішати звичайне прісне тісто необхідно просіяти пшеничне борошно, а потім викласти його на спеціальну дошку у вигляді гірки. В центрі борошна потрібно зробити невелике заглиблення і влити туди повну склянку теплої води, а також 2-3 ст. л. олії. Крім цього слід додати дрібку солі за смаком. Після того як всі компоненти з’являться на дошці, їх потрібно акуратно перемішати. В процесі цього необхідно поступово додати стільки води, скільки зможе увібрати в себе борошно. Після довгого замішування у вас повинна утворитися не надто крута, але і не дуже м'яка кулька тіста. Тісто треба залишити на 30 хв., щоб дозріло, а потім виробляти вироби. З прісного тіста можна смажити і випікати пиріжки, варити вареники та галушки.
|
Останнє оновлення на Вівторок, 03 листопада 2020, 13:03 |